Ráférne most egy varázslat arra a kaliforniai telepre, ahol különböző filmekben szerepelt állatok élnek, rettenetes körülmények között. A Birds and Animlas Unlimited (BAU) nevű cég filmekhez kölcsönöz állatokat, de szavakkal nehezen leírható, hogy milyen rossz körülmények között tartják őket.

Az egyik volt dolgozójuk kitálalt a Petának (Amerika egyik vezető állatvédő szerveznétek). Elmondta, hogy szűk ketrecben tartják őket, alig kapnak enni, és állatorvosi ellátásban sem részesülnek. 

A tehetségkutató cég kölcsönzött állatokat például a Karib-tenger Kalózaihoz vagy a Trónok harcához is. A következő videóban látható egy Chrash nevű bagoly, aki a Harry Potter filmek néhány jelentében tűnt fel. A ketrecben, ahol tartják, hat hete nem takaríották fel az ürüléket. 

A többi állat sem járt jobban. Két cicát - akik a Benji című filmben tűntek fel - túl kövérnek tartottak, ezért alig kaptak enni és öt nap alatt teljesen lesoványodtak. A nálunk Tan-túra című film malacainak pedig véres sebek, és bőrdaganatok voltak az oldalán, ám ennek ellenére semmilyen kezelést nem kapott.

Egy kenguru rejtélyesen eltűnt. Először azt állították, hogy Texasba küldték, végül a menedzser elismerte, hogy az állat náluk halt meg a telepen. Eltört az állkapcsa és nem tudták megmenteni. 

A Peta panaszt nyújtott be a szervezet ellen és azt mondják az egyetlen megoldás, ha megmentik onnan ezeket az állatokat.