Boldog vasárnapot! Sok minden nem történt a ma reggeli lapokban, de azt most összerántjuk:

  • Kamarás Iván interjút adott a Borsnak, ebben nagyon sok az érdekesség. Kiderül például, hogy milyen kétlaki életet él Los Angeles és Budapest között, de amúgy itthon is szívesen dolgozik. Kereken kijelentette, hogy nem Darvas Iván fia, illetve

nem matrózéletet élek, hanem egy kétgyermekes, negyvennégy éves férfiét, aki nem a magánélete kiteregetésével van jelen.

  • A Bors ír arról is, hogy Istenes Bence Facebook-oldalán találtak egy videót, amelyben többek között arról beszél,  mennyire különböző alkat ő és Sebestyén Balázs. Ezt lehetett rosszul is érteni, Sebestyén mindenesetre nem kívánta kommentálni a lapnak, hogy állítólag Istenes ilyeneket mondott rá (azért állítólag, mert ezt a videót hiába kerestük, nem találjuk sehol se):

ilyen laza, lezser, nem annyira készülök, flegma vagyok, beszólogatok… én meg görkorival berobbanok, más a stílus, más a hangulat.

  • Egyébként tegnap volt az Eurovíziós Dalverseny első válogatóműsora, A Dal 2017, amelyből a következő versenyzők jutottak tovább: Benji, Henderson Dávid, Leander Kills, Roma Soul, Singh Viki, Spoon 21. A műsort - Harsányi Leventével - idén is Tatár Csilla vezeti, aki elmondása szerint nyolc kilótól szabadult meg a tavalyi műsorok óta. És, mint az alábbi, a Facebookjára posztolt képen láthatják, egy elég dögös ruhában lépett színre.