Múltkor már írtunk róla, hogy Ben Affleck új filmjében van egy epikus ágyjelenet. Ez önmagában nem hír, az viszont igen, hogy ennek leforgatása 9 óráig tartott, mert a színész és Sienna Miller karaktere több helyszínen (kocsiban, ágyban, ahol csak lehet, mindenhol) szeretkezik, és ez annyira megviselte a színésznőt, hogy ott és akkor könnyeivel küszködve reszketett. Igaz, ezt maga is nevetve mesélte a riporternek.

Ben Affleck szintén nevetve mesélt erről az egészről. A The Graham Norton show házigazdája  a forgatókönyvet is viccesnek találta a masszív szexjelenet miatt, mivel azt maga Affleck írta bele, ugye. Ezen viccelődnek, hogy vajon miként jöhetett az ötlet. 

Na, akkor mi történjen most... Igen, szexeljünk. Jóóóó sokáig.

Mivel Ben Affleck rendezte a filmet, ezért elmagyarázta, hogy egy csomó jelenetnél úgy van, hogy ha valami nem tökéletes, akkor leállnak, újra beállnak és felveszik megint az egészet. Na, ő itt ebben az esetben nem akart leállni. A stábtagok persze teljesen őrültnek nézték, és kinevették, hogy mégis kinek képzeli magát. Valahogy így:

9 órán át szexelni? Lol. XD