Az örvendetes hírt először egy libanoni bulvárlap közölte. Akkor még nem tűnt annyira megalapozottnak a dolog, most viszont a házaspár sajtósai erősítették meg a terhesség tényét. George Clooney és Amal Clooney duplán örülhet, hiszen tényleg egy ikerpárral, egy kisfiúval és egy kislánnyal bővül a család.

Amikor kiderült, hogy ikreik születnek, meglepődtek, egyúttal pedig kicsit megijedtek, mert mindketten úgy voltak vele, hogy egy gyerek is elég lett volna. De amikor megtudták, hogy egy kisfiuk és egy kislányuk lesz, nagyon boldogok lettek. Úgy érezték, megütötték a családi jackpotot

– mondta el egy jól értesült forrás.

George Clooney, aki korábban gyakran hangoztatta, hogy nem akar szülő lenni, már nem is tudja leplezni izgatottságát, és alig várja, hogy felnevelhesse a két gyereket, akik egyszer majd apuként szólítják őt.

A házaspár közben megtartotta az első kupaktanácsot a neveket illetően. A színész azt szeretné, ha a kisfiút az apja, Nick Clooney után Nicholasnak hívnák, de a kislány esetében feleségére bízná a döntést.

Ezzel párhuzamosan megkezdték a felkészülést az ikrek érkezésére. 15 millió dollár (4,3 milliárd forint) értékű berkshire-i otthonukban egy külön baba-szárnyat rendeznek be nekik fürdővel, játszószobával, könyvtárral és medencével. A nagyszabású projekt állítólag 2 millió dollárt (576 millió forint) visz el a családi kasszából.

A 38 éves ügyvédnő és az 55 éves színész egyébként még 2014-ben, több mint két és fél éve házasodott össze, így a családalapítás teljesen érthető lépés a részükről.

Via Daily Mail