A per alapja elég egyértelmű, mert Angelina Jolie és Brad Pitt esetében is ez van, sőt, szinte az összes ilyen ügyben, vagyis hogy mindegyik fél több felügyeleti jogot akar a gyerek vagy gyerekek felett.

Az előzmény annyi, hogy még 2016 decemberében Arpad Busson, a színésznő volt jegyese azzal fenyegette Uma Thurmant, hogy ha még egy forgatást elvállal, akkor lehet, hogy nem látja többé a lányát.

Uma Thurman volt vőlegénye minimum havi 10 napot, plusz ezen felül még extra nyaralásokat is akar lányával tölteni, de a színésznő egyáltalán nem támogatja ezt az elképzelést. Annyira nem, hogy ő annak örülne, ha lánya kevesebb időt töltene apjával, sőt, a közös utazásokat is szigorítaná kicsit.

Ez a per kicsit idegállapotba hozta a bírót, aki erre kálváriára annyit mondott, hogy

normális emberek meg tudják oldani az ilyen problémákat.

Lehet, hogy erősnek tűnik ez az állítás, miszerint nem normálisak, de egy profi pszichológus azt mondta a bíróságon, hogy Thrumannak és Bussonnak nem szabad együtt lenniük, ha a lányuk is jelen van. Nem lehetnek hárman egy helyen és időben.

Az ügy abból a szempontból is bonyolult, hogy Thurmannak van még két gyereke Ethan Hawke-tól, és Bussonnak is van szintén kettő Elle Macpherson szupermodelltől. A bíró azonban egyértelműen kijelentette, hogy bármi is lesz az ítélet, független lesz attól, amit az említett Ethan Hawke és Elle Macpherson akar.

(People)