A Modern család színésznője egy Self-nek adott interjúban mesélt arról, hogy milyen volt felnőni gyerekszínészként a nyilvánosság előtt. Úgy gondolja, hogy ez egyáltalán nem tett jót az önbecsülésének, rosszul élte meg például, hogy kamaszlányként sokat változott a teste. 

Amikor indult a Modern család,12 évesen még egészen másképp néztem ki, vékony és lapos voltam, és emiatt nagyon szomorú. Aztán hirtelen, szinte egyik napról a másikra a testem drasztikusan megváltozott. D-kosaras lett a mellem, megnőtt a fenekem, és a derekam is szélesebb lett. Minden nagyobb lett rajtam, és azonnal megindult az ítélkezés és a gyűlölet irántam az interneten. 

- mondta.

Winter azt is elmondta, milyen nehéz volt eleinte számára, hogy ne foglalkozzon azzal, mit gondolnak róla az emberek, és hogy a saját útját járja. Példaképe Sofia Vergara lett (szintén játszott a sorozatban), aki sokat segített neki abban, hogy tiniként hogyan fogadja el saját magát. Még öltözködési tanácsokat is kapott tőle. 

Winter azóta teljesen másképp gondolkodik saját magáról és az életéről is. 

A pozitív gondolkodás és önmagunk elfogadása a legfontosabb. Tudom, hogy sokan elítélnek, de én csak egy átlagos 18 éves lány vagyok, úgy élek, és olyan dolgokat csinálok, mint minden korombeli.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy teljesen elfogadta önmagát, mint az Instagram oldala. Egy hete például ezzel a fotóval jelentkezett be Bora Boráról. 

Y'all there are stingrays in the water😯

ARIEL WINTER (@arielwinter) által közzétett fénykép,

via perezhilton.com