Miközben a London-Milánó-Párizs tengely éppen férfidivatheteket tart, Berlinben is divathét van, de ott nem a férfiakra koncentrálva. Egymást érik a bemutatók, és na ki látogatja egymás után az eseményeket?

Hát Gryllus Dorka.

Tekintettel arra, hogy ő Berlinben él, nem gyakran látjuk őt, úgyhogy különleges alkalom, hogy most ennyit fényképezték, nézzük is!

A fenti fotó most kedden készült erről a sötétkék tónusú szettről. A felsőrész fazonja is elég meghökkentő, de egyértelműen a cipő a legjobb az egészben. Ha azt is látni szeretné, klikkeljen a fotóra, itt csak képrészleteket mutatunk, de a galériában mindent rendesen meg lehet nézni!

Ugyanaznap egy másik, szintén sötétkék tónusú szettben is fotózták Gryllus Dorkát – hasonló az árnyalat, de kicsit üti egymást a kockás és a pöttyös-csíkos minta. Szerintünk pont ettől érdekes, de persze lehet, hogy nem mindenkinek jön be ez így. A cipő itt is 10/10-es, csak mondjuk nem kifejezetten megy az összeállítás többi részéhez, de annyi baj legyen, természetesen nem kötelező mindent mindennel színben egyeztetni.

A szerdát egy meglehetősen eklektikus szettben kezdte Gryllus Dorka. Itt egy újabb kockás kabátot (zakót) csodálhatunk meg, alatta egy mindenvivő, csókos ajkakkal díszített, rózsaszín inggel. Már ez is elég férfias választás, de még férfiasabb ez az összeállítás a bordó nadrágtól és a félcipőtől.

Szerdán a következő eseményen volt a legdívásabb Gryllus Dorka: ha nem lennének a sportos passzék ezen a ruhán, simán elmenne egy nagy gála vörös szőnyegére is. De sportosak a passzék meg a cipő is sportos hozzá, szóval azért nincs az a benyomásunk, hogy a Golden Globe-on készültek volna ez a fotók. És ha már itt tartunk, azért sincs túlságosan dívás benyomásunk, mert Gryllus Dorkának mindig ugyanolyan nemmegcsinált a haja. Remekül öltözködik, de úgy látszik a frizura meg a smink különösebben nem érdekli. Ezt sem azért mondjuk, mert baj, csak mert feltűnő.

És még csütörtökről is tudunk mutatni egy öltözéket, ez most megint szemlátomást az eklektika jegyében állt össze. A japános stílusú felső alatt egy szimpla, fehér galléros ing van, az egészhez meg hozzájön egy fekete-fehér, bő szárú nadrág.

Hát ezeket vette fel Gryllus Dorka a berlini divathéten, aki szerintünk azon magyar hírességek egyike, akik egy nemzetközi eseményen is úgy tudnak kinézni, mint ahogy azt az ember egy sztártól elvárja – pedig Gryllus Dorka nem modell és nem huszonéves. Egyet ért? Szavazzon egyet!

Gryllus Dorka stílusa...