Jane Fonda bizony tudja, hogy hogyan kell eladni egy házat: nem egyszerűen csak feltett egy hirdetést valamilyen ingatlanos oldalra, hanem egy szűk 5 perces bemutatkozó filmmel hirdeti a hétszáz négyzetméteres Beverly Hills-i luxusházát. 

A 79 éves színésznő és zenei producer férje, Richard Perry még 2012-ben vásárolta meg 7,3 millió dollárért a lenyűgöző, négy hálószobával rendelkező villát. Most viszont úgy döntöttek, hogy eladják otthonukat és ehhez egy művészi igényű kisfilmet is készítettek. Jelenleg 13 millió dollárért (azaz több, mint 3 milliárd fointért!) árulják ingatlanjukat. 

Jane Fonda - Carla Ridge 90210 from Carlo Alberto Orecchia on Vimeo.

A 6 és fél fürdőszobával rendelkező luxusotthonban napenergiával fűtött medence, média szoba, zenei stúdió és konditerem is található és Jane Fonda elmondása szerint a ház tökéletesen alkalmas nagy partikra - a színésznő itt ünnepelte 75. születésnapját is, ahol több mint 200 vendég volt jelen.

Jane Fonda horroház EDITION

Érdemes egyébként kipróbálni a Fonda-ház horrorizálását: ha levesszük a hangot a kisfilmről, és mondjuk az alábbi finn neofolk zenével nézzük meg a videót, már egészen más megvilágításba kerül a hirdetés. 

via People