A popsztár lánya szerepel a Rolling Stone magazin legújabb számának címlapján, így egy hosszabb interjút is készítettek vele. Olyan dolgokat is meg lehet tudni a beszélgetésből, hogy a lánynak több mint 50 tetovállása van, hogy csodás volt felnőnie a birtokukon, ami egy kész vidámpark volt. Arról is beszélt, hogy 10 éves koráig nem is tudta, hogy van egy anyja. De még ennél is keményebb történetekről is beszámolt.

Többször öngyilkos akart lenni.

2013-ban és 2015-ben vagdosta a csuklóját és túl akarta adagolni magát gyógyszerrel, hogy véget vessen az életével együtt a depressziójának és drogfüggőségének.

14 éves korában szexuálisan bántalmazták.

Erről nem kívánt részletesen beszámolni, de annyit elárult, hogy nem volt egy kellemes élmény.

Szent meggyőződése, hogy apja ártatlan.

Michael Jacksont gyermekmolásztálással gyanúsították. Paris azt látta, amint apja sír neki. Ráadásul olyan dolgok miatt, amiket el sem követett. Ezt mondta neki, és csak ez számított. Nem is érti, hogy az emberek, hogy lehetnek olyan gonoszak, hogy kitaláljanak ilyen történeteket. (Az első gyermekmolesztálási ügy kisfiúja felnőttként bevallota, a popsztár sose nyúlt úgy hozzá. Csak az apja akart pénzt szerezni az énekestől.)

Állítja, valaki megölte Michael Jacksont.

Dr.  Conrad Murray t még 2011 novemberében ítélték négy év börtönre gondatlanságból elkövetett emberölésért, ő volt ugyanis az, aki Michael Jacksonnak beadta a halálos adag altatót. Ez egy dolog. Szerinte az AEG Live is felelősségre vonható. Ők álltak apja koncertjei mögött, és ahogy emlékszik, eléggé túlhajszolták.

(Us Magazine)