Ben Affleck és Henry Cavill szomorú videója, a Sad Affleck elég nagyot ment tavaly az internetezők és a mém-gyártók körében.

A szomorú-vicces videó alapja az az interjú volt, amelyben a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című mozi két főszereplőjét a film negatív kritikáiról kérdezték, de annyira szomorúan és kínosan nyilatkoztak a filmről, hogy elég gyorsan mémmé is vált. A videóban Affleck szomorúan néz, miközben a Simon and Garfunkel The Sound of Silence című dala szól. 

Affleck és Cavill az eredeti interjúban egyáltalán nem tűntek úgy, mint akik éppen a filmkészítés leglazább velejáróját élik meg: feszengtek, Affleck szomorúan nézett maga elé, szóval pont úgy néztek ki, mint akik maguk sem értik, hogy kerültek oda.

Ben Affleck nemrég a BBC 1 rádió egyik műsorának adott interjút, és amikor arról kérdezte őt a műsorvezető, hogy mit tanult a Batman vs. Superman film kapcsán, Affleck viccesen kitért erre a videóra is. 

A színész viccesen megjegyezte, hogy megtanulta, hogy a jövőben nem szabad interjút adni Henry Cavillel, és az emlékezetes videó óta a Simon and Garfunkel-dalok sem tartoznak a kedvencei közé. 

via JustJared