A Narancsvidékből (is) ismert Mischa Barton január 25-ei kórházba kerülésének története egészen új fordulatot vett. A színésznő tiszta erőből visszautasítja azt a feltételezést, hogy idegösszeomlást kapott volna, és amiatt sikítozott a háza kertjében, miközben boszorkánynak nevezte az édesanyját. Állítja, hogy nem emiatt került be a Cedars-Sinai orvosi központba. Sőt, tudni véli, hogy 

valaki GHB-t (köznapi nevén ginát) kevert az italába, amíg ő a barátaival ünnepelte a 31. születésnapját.

Meggyőződése, hogy emiatt került önkívületi állapotba. A körülményekről a People-nek adott közleményében számolt be, amelyben azt állítja, csak buliztak egyet, ő pedig semmi mást nem tett, csak iszogatott és jól érezte magát. Egy darabig.

Egyszer csak feltűnt, hogy valami baromira nem stimmel. Egyre furábban és kiszámíthatatlanabbul kezdtem viselkedni, és ez az utána következő hét órában egyre csak fokozódott. Magamtól mentem be a kórházba, és nagyon hálás vagyok a személyzetnek, hogy segítettek rajtam. 

 

A színésznő hozzátette, hogy valóban GHB-t találtak a szervezetében, ezért egy éjszakára bent is tartották. Azt mondja, már otthon van és kiválóan érzi magát, azt viszont fontosnak tartja elmondani, hogy ami vele történt, az valójában leckeként szolgálhat minden fiatal nő számára.

Forrás: People