Megvan a Punk'd című műsor, ami 2003-ban indult Ashton Kutcherrel? Ez volt az MTV átverős műsora, amiben celebeket szívattak. A Huffington Post most beszélt a produkcióban régen szerepelt színészekkel, így kiderült pár érdekesség a műsorral kapcsolatban.

Volt egy adás, amiben a teniszező Serena Williams szerepelt. Őt úgy viccelték meg, hogy amikor egy bevásárlóközpont parkolójában állt a kocsijával, akkor leparkolt mellé egy nő. Szemtanúja volt, amint a nő gyerekei (egy kisbaba és egy 10 év körüli) bezárják magukat a kocsiba, majd a nagyobbik beül a volán mögé és elhajt. Itt Serena Williams nem hezitált, amint beszállt mellé a rémült anyuka, a beépített színész, már nyomta is a gázt és száguldott a kocsi után, konkrétan 160 km/h-val repesztett a forgalomban. Simán karambolozhattak volna, de nem állították le a jelenetet.

via GIPHY

Amúgy a másik kocsiban nem egy gyerek vezetett, hanem egy profi sofőr, illetve a csecsemő is csak egy játékbaba volt. Viszont nem Williamsnek kellett volna vezetnie, hanem a riadt anyukának. De nem láthatták előre, hogy a teniszező ilyen hősiesen reagál majd.

Ez itt egy ártatlan kis csíny. Főszerepben: Drake.

Nem ez volt az első eset, hogy a készítők veszélybe sodorták a sztárokat és a színészeket. Az volt a mindenkori mondás, hogy amíg mindenki biztonságban van, addig megy a jelenet. Oké, de kicsit kitolták ezeket a határokat. Volt valaki, akinek hiába mondták a fülére, hogy folytassa csak, ő leállt, mert látta, hogy például a pankrátor Steve Austin mindjárt megüti. De volt olyan celeb, aki el is jutott a tettlegességig. A Dokikból ismert Zach Braff konkrétan elkezdett püfölni egy színészt. Az adás ezen része már nem ment adásba. Azt is mondták, hogy soha senki nem sérült meg a felvételek közben, de ez persze nem volt igaz, mert zúzódások és egyebek azért akadtak bőven.

Több olyan alkalom is volt, hogy egy átverés közben valaki pisztolyt rántott, de ezzel számoltak is a készítők. Amikor Jadakiss nevű reppert akarták megviccelni, akkor a színész a következő utasítást kapta.

Lehet, hogy fegyver lesz nála, de te csak üvölts a pofájába!

Amikor a Black Eyed Pees zenekart szívatták, akkor a díszkíséretükben volt olyan tag, aki pisztolyt rántott. Na, ott és akkor vége volt a jelenetnek, leleplezték magukat, hogy ne legyen baj.

Ha mindent alaposan kiterveltek, akkor is történhettek váratlan meglepetések. Például a Hillary Duffos epizódban. A beépített ember és az énekes egy kocsiban ült, amikor egy másik autóval beállt melléjük valaki. Nem tudni, hogy ki volt, de fülesen jött az infó, hogy az illető az ülésen lévő fegyverére helyezte kezét. Kicsit bámulta őket, majd minden további nélkül elhajtott.

Jogilag sem volt minden tiszta

Ashton Kutcherék ügyvéd csapata amúgy nem volt teljesen a topon. Ez utólag derült ki, amikor a műsor indulása után pár évvel egy új ügyvéd került csapatba. Elméletileg mindenre fel voltak készülve, gyakorlatilag nem. Persze később sem volt minden patyolattiszta. Például törvényt szegtek minden egyes alkalommal, amikor Kaliforniában forgattak, mert előzőleg tájékoztatni kellett volna a szereplőket, hogy filmre veszik őket. De így nem lett volna értelme a műsornak, ugye. Az volt a nagy szerencséjük, hogy egy celeb se akarta perelni, mivel a Punk'd mögött az MTV állt.

(Huffington Post)