A 43 éves Peter Andre kortalan fotóit látva már 2015 júliusában az a benyomásunk támadt, hogy úgy fest, mintha húsz évvel ezelőtt tartósítottak volna. A jelek szerint fiatalos külseje nem csak nekünk tűnt fel. A plasztikai beavatkozást érintő vádat az indukálta, hogy kitett egy fotót az instára, amin feltűnően ránctalannak tűnik az arca.

On way to Studio Buzzin

Peter Andre (@peterandre) által közzétett fénykép,

Az énekesnek egy rajongója jelezte, hogy kevesebb botoxszal jobban átjönne, hogy mennyire csodás a személyisége. Erre aztán visszaírt neki, hogy szó sincs ilyesmiről, csak sikerült megtalálnia a tökéletes filtert a képhez.

Tired are ya?.......We must be related...wait..we are. Awesome*

Peter Andre (@peterandre) által közzétett fénykép,

Bármi is legyen az igazság, Peter Andre legalább boldog családi életet él. Orvosnak tanuló felesége, a 27 éves Emily MacDonagh tavaly novemberben ajándékozta meg negyedik gyermekével, egy kisfiúval, aki a Theo nevet kapta. A nagy örömbe csak az rondít bele valamelyest, hogy a baba egy csomószor felébred éjjelente, ami visszatérő alvásmegvonáshoz vezet náluk. De az énekes szerint felesége szuper anyukának számít, így nincs az a gond, amivel ne tudnának megbirkózni.

Just finishing off the last of our wrapping for Christmas in our @CadburyUK #Cadvent jumpers #ad

Peter Andre (@peterandre) által közzétett fénykép,

Via The Sun