Scarlett Johansson életének nagy pillanatairól általában csak akkor értesülünk, amikor már megtörténtek, nem szereti ugyanis a nyilvánosság előtt mórikálni magát addig, amíg az éppen aktuális élethelyzet biztossá nem válik. Így tett volt férjével, Romain Dauriac-kal is, akivel titokban házasodott össze, titokban szült neki egy gyereket, aztán ugyanolyan titokban el is vált tőle. 

Mindez mondjuk még nem feltételezi róla azt, hogy könnyedén váltana, de néhány ismerőse egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy Johansson élete így alakult. 

Scarlett hajlamos arra, hogy két perc alatt halálos szerelembe essen bárkivel. Talán ez lehet az oka annak, hogy annyira intenzíven éli meg a kapcsolatait. 

- nyilatkozta egyikük, amivel alighanem arra akart rávilágítani, hogy a színésznő Ryan Reynolds-hoz is indokolatlanul gyorsan ment férjhez, aztán röpke három év alatt alatt végeztek is egymással. Dauriac-kal ugyanez volt a helyzet, egy év járás után már díszelgett az eljegyzési gyűrű az ujjon, aztán jött a gyors házasság 2014-ben, majd megszületett a közös kislány, Rose Dorothy. 

Szóval lehetett számítani erre. Egyébként sem adtam sok esélyt a kapcsolatuknak, mivel láthatóan semmi közös nincs bennük. Az ilyen meg mindig gyanús. 

Az viszont szerencsésnek tekinthető, hogy dacára a gyors szerelembe zuhanásainak, legalább minden exével baráti viszonyt ápol.  

Forrás: People