A BAFTA-gála után Dakota Johnson most A szürke ötven árnyalata című film második részének Los Angeles-i premierjén mutatkozott egy különösen lenge ruhában, ami kétséget sem hagyott afelől, hogy már megint otthon hagyta melltartóját.

A csütörtök esti eseményen csak úgy hemzsegtek a celebek. A szembetűnő dekoltázsú színésznő például többek között a film másik sztárjával, Jamie Dornan színésszel fotózkodott, de rajtuk kívül jelen volt még Kim Basinger, Noah Cyrus és Halsey, valamint Rita Ora is.

A premier apropóján Dakota Johnson a közelmúltban az Entertainment Tonight-nak nyilatkozva beszélt arról, hogy a meztelenkedős jelenetek forgatása soha nem egyszerű feladat, de filmbéli partnerével, Jamie Dornannal viszonylag régóta vannak nagyon közeli viszonyban, ami ezúttal valamelyest megkönnyítette a dolgot.

Ahogy korábban megjegyeztük, a mozi második része már csak azért is érdekes, mert az első film nem kapott valami pozitív fogadtatást. A sikeres könyvsorozat után pornósok, pszichológusok és kritikusok cincálták szét az adaptációt, ami összesen négy Aranymálnát gyűjtött be.

Via The Daily Mail