Az 48 éves énekesnő egy intás posztban erősítette meg a hírt, hogy szétmentek vőlegényével, a 29 éves Joshua Sasse színésszel. A szakítás hátterében az áll, hogy a férfi megcsalta Marta Milans spanyol színésznővel.

Kylie Minogue még 2015 nyarán jött össze a nála 19 évvel fiatalabb brit színésszel, akivel tavaly februárban jegyezték el egymást. Az énekesnő izgatottan várta esküvőjüket, egészen addig, amíg kiderült, hogy vőlegénye a No Tomorrow című sorozat kanadai forgatása során összejött a gazdag családból származó spanyol színésznővel.

Közeli barátai szerint Kylie Minogue teljesen összeomlott, amikor megtudta, hogy mi történt. Joshua Sasse alaposan összetörte a szívét.

Köszönöm a szeretetüket és megértésüket a hír kapcsán, hogy Josh és én úgy döntöttünk, külön utakat járunk. A legjobbakat kívántuk egymásnak és próbálunk új horizontot nyitni

– forgalmazott instáján az énekesnő.

Posztját követően egy csomóan álltak ki mellette, hogy támogatásukról biztosítsák, köztük néhány híres barátja, mint például Natalie Imbruglia, Paris Hilton és Perez Hilton.

Via The Daily Mail