Az Instagramon mindig történik valami, ezért is létezik az Instahíradónk. Most sem csalódtunk, sőt.  Főleg, hogy Jennifer Lopez bemutatta, hogyan lehet a legtöbb férfirajongót infarktusközeli állapotba kergetni. Az énekesnő tudja jól, hogy a villantás már nagyon 2016, ő inkább épphogynemvillant. De azt tökéletesen.

Görög Zita is hasonló vonalon mozog, az ő fotóján is a magyar népmesék azon szegmense elevenedik meg, miszerint hozott is ajándékot követőinek, meg nem is. 

Britney Spears már máshogyan tart számot a közérdeklődésre, mégpedig azzal, hogy beavat minket éjszakai szokásaiba: kézenállva sétál.

Sajnos az nem derül ki, miért is teszi mindezt, de ránézésre lassan egy ördögűző sem ártana a közelébe.

What do you do in the wee hours of the night?... walk on your hands 😜

A video posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Figyelem, megrázó kontent következik! Emily Ratajkowski ruhában látható.

Most hagyunk egy kis időt, hogy megeméssze a hírt.

Minden ok? Akkor ideje elgondolkozni azon, hogy a modell mégis mit visel. És miért.

Biggest dork ever

A video posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Catherine Zeta-Jones már kinőtt abból a szerepből, hogy a testét elemezze ruha nélkül, vagy ruhában. Ja, mégsem. De most mégis inkább a gardróbjával dicsekszik, mire meg is van minden oka, hisz Carrie Bradshaw valószínűleg agyérgörcsöt kapna a látványtól.

A zip through my closet! #StyleByZeta

A video posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Végül pedig jöjjön egy kis Beyoncé terhes follow up. Az internet leglájkoltabb hírét/fotóját süti formájában mindenféle komment elrontaná, így csak élvezze önmaga valóságában.