A hét utolsó Instahíradójának legerősebb elemét Kulcsár Edina szolgáltatta, akinek fotózását élőben lehetett követni. A képeket róla és pasijáról anyukája készítette, de a lényeg inkább a melleinek igazítása körül összpontosult. Mutatunk is pár elkapott pillanatot.

Palvin Barbara ehhez képest nagyon visszafogott tartalmat kínált egy fotózásról, ahol Éder Krisztián is jelen volt. Mondjuk a modell nem tud olyat mutatni, aminek ne örülnénk.

On set today with @crfashionbook 😍 dream team @krisztianeder @benperreira @shinyanyc @gracegraceahn woohhoo 🙏🏻

A video posted by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Szerencsére azért van nekünk egy Mihalik Enikőnk is, aki azért szeret aligruhában feküdni a napon, és mindezt meg is örökítette olyan kevésbé mázlista honfitársainak, akik már annak is örülnek, hogy nincs mínusz húsz.

🌞

A photo posted by Eniko Mihalik (@eniko) on

Taylor Swift idén még kevés érdekes dolgot művelt, most sem ő van a középpontban, hanem két macska, akik akkora királyok (nyilván) hogy társaságban csak két külön széken foglalnak helyet, így álldogálásra kényszerítik az ember-rabszolgákat.

Backstage in Houston.

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Mondjuk ha már macskákról van szó, akkor nem maradhat ki Magyarország egyik legmenőbb példánya, Túró Gróf, aki ugyan ebédhez kívánt jó étvágyat, de minden bizonnyal ezt megtenné a vacsorához is.