Néha érdekes összevetni a feltevéseinket a valósággal, például arról, hogy a híres emberek hogyan csinálnak egészen hétköznapi dolgokat. Próbaképpen megkerestük néhány celeb nevetését, és többször elhűltünk.

A legnagyobb meglepetést a visszafogott, művészi, bájos Adele keltette körünkben: a kisgyerekes anya, akinek minden képéről sugárzik egy sajátságos, kedves melankólia, olyan harsányan röhög, hogy nekünk is muszáj.

Ellenőriztük hát egy kolléganőjét is: Britney Spears annyira régóta szerepel kamera előtt, hogy rendkívül hosszú és tanulságos a röhögés-fejlődéstörténete. Spears meglehetősen őszinte kacagónak tűnik: a nevetései hasonlatosak egymáshoz, és egyáltalán nem tűnnek művinek.

Selena Gomezen azért lepődtünk meg nagyon, mert általában négy-öt évvel fiatalabbnak gondoljuk a koránál, a kismókus-arca miatt. Most, hogy hallottuk röhögni, már nem.

Jennifer Lawrence-ről mondjuk pont hogy sejtettük: nem visszafogottan kuncog, vagy lányosan vihorászik. De azon, hogy valaki tényleg a „hehehe” és a „höhöhö” hangsorokkal fejezi ki érzéseit, meglepődtünk.

Emilia Clarke-ra azért voltunk rettenetesen kíváncsiak ilyen szempontból, mert általában a Trónok harca című sorozatban szoktuk látni, ahol általában rossz dolgok történnek vele. Szerepe szerint állandóan szigorúan néz, keményen határoz, vagy igyekszik visszafogni kétségbeesését. Hát, az alábbi videón nem ilyen.

Na jó, mutatunk még egy nyerítős színésznőt: Charlize Theron az, aki még a magánéletét is annyira hét lakat alatt őrzi, hogy egyáltalán nem számítottunk tőle ilyen őszinte reakciókra. Jó, az alábbi videón előfordul néhány mesterkélt nevetés is, de hallani fogják, melyikekre gondoltunk.

Az utolsóelőtti videónk több szempontból is kivétel: egyrészt, mert eddig csak nőket mutogattunk. Másrészt Tom Cruise ebben a montázsban kétféleképpen nevet. Az egyik a színészi röhögése, amellyel igyekszik magabiztosságot, derűt sugározni, a szcientológiát népszerűsítő videóban (ezt a jobb alsó sarokban látható logó jelzi majd). A másik viszont egy őszinte, egészen hétköznapi kacaj, ami valóban a saját reakciója humoros helyzetekre.

Ha pedig ennyi röhögő celeb nem volt elég, itt egy nagyon jó válogatásvideó, ha ettől nem fog nevetni, vagy legalább mosolyogni, akkor semmitől.