A hét elején indult el az új ATV Start, a reggeli politikai-közéleti tévéműsor, Krug Emília mellé pedig a volt Mokkás Kárász Róbert ült be. Szerdáig kellett várnunk a pillanatra:

You can take the boy out of TV2, but you can't take TV2 out of the boy.

Vagyis kirakhatod a srácot a TV2-ből, de nem tudod elfeledtetni vele. Kárász Róbertről van szó, aki dicshimnuszba kezdett a filmügyi kormánybiztosról, a TV2 és Rádió1 tulajdonosáról az ATV-n - ami jelenleg az egyik legnagyobb ellenzéki csatorna.

A meghívott szakértő felvetette: a filmes biznisztől, a TV2-n át, a kaszinókig minden Vajna kezében van, és valószínű saját érdekei alapján osztja a pénzt. Erre jött Kárász reakciója.

A szóban forgó jelenet

Kárász:  - Hát szerintem egy ilyen pozícióban valószínűleg nem lehet találni olyan leágazást, mondjuk egy ilyen területen, hogy valaki nem mondana rosszat valakiről. Tehát, ez szerintem ez mindannyiunk életében így van. Ezzel persze, nyilván, hogy aki az keres az talál.

Én nagyon nagy tisztelője vagyok mindenesetre Andy Vajnának, most tudom, hogy ez nagyon sok embert meglep [...]

abból a szempontból, hogy ugye nekem van egy alapítványom amivel a fogyatékossággal élőket támogatunk és ő nagyon nagy támogatója ennek az alapítványnak.

Krug: - Szerintem strigulázni fogjuk, hogy ez hányszor fog előkerülni itt az adás folyamán.

Kárász: - Ahányszor Andy Vajnát szóba hozzátok én ezt el fogom mondani.

Az ötödik perctől kezdődik a párbeszéd, a következő videóban: