A Vogue annyira szerette volna a női sokszínűséget ünnepelni márciusi címlapján, hogy Gigi Hadidból egyenesen véznaujjú makit csinált. Erről az állatról azt kell tudni, hogy a testéhez képest egészen elképesztő hosszúságú ujjak rendelkezik, ilyeneket kapott a Victora's Secret modell is a címlapon. Ő az ott középen zöld-sárga shortban, aki a kezét Ashley Graham derekán pihenteti:

Összehasonlításképpen itt van egy maki is. Az ujjai hosszúságát tessék nézni!

De nem csak Hadid változott meg nagyon, hanem Graham is, aki ugye azért kapott szerepet a pálcikalábú-lányok között, hogy a sokszínűség jegyében legyen egy plus-size modell is a képen. A gond csak az, hogy látványosan vékonyabbnak tűnik a megszokottnál. Az arcát nagyjából akkorára faragták, mint a többiekét, és ha megfigyeli, ő az egyetlen aki a combjára teszi a kezét, amitől az vékonyabbnak tűnik.

Azt sajnos nem tudjuk, hogy Gigi Hadid mit szól az új kézfejéhez, de Graham az Instagramján nyilatkozott, hogy megvédje a magazint. „Én akartam így pózolni a képhez, senki nem utasított erre” - írta a modell, akinek igazi, formás idomait inkább nézze meg itt!