A Vikings című sorozat negyedik évada egy váratlan fordulattal ért véget (nem spoilezerünk, hátha még nem látta az epizódot), így nem lesz könnyű kibekkelni a folytatásig hátralévő időt. Mit tehet ilyenkor egy rajongó? Jobb híján körbenéz a szereplők Instáján. Mi pontosan ugyanezt tettük, és megállapítottuk: minden bizonnyal nekik van a legjobb munkájuk a világon. 

My best photo. Period.

Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) által közzétett fénykép,

A sorozat színészeit a képernyőn leginkább nyakig véresen, egymást jókora fejszékkel gyepálva láthatja, a valóságban viszont már korántsem számítanak ennyire marcona alakoknak. Amikor nem forog a kamera, úgy ökörködnek, mintha nem lenne holnap, és változatos módokon próbálkoznak egymás szívatásával. 

Kezdetnek tekintse meg, mivel üti agyon az időt a civilben alig felismerhető Jordan Patrick Smith (Ubbe), amikor egy átlagos napon hazafelé tart a melóból, és meghallja a Chainsmokers slágerét. 

Driving home from work on a Friday.

Marco Ilsø, 22, Copenhagen *** (@marcoilsoe) által közzétett videó,

A csapat egyik kiemelkedő mókamestere egyértelműen Marco Ilsø (Hvitserk). Az alábbiakban például Alex Høgh Andersen (Ivar) kerül a célkeresztjébe, akit derekas kitartással büntet meg visszatérő elővigyázatlansága miatt. 

Should have uploaded these a long time ago * love you too @alexhoeghandersen

Marco Ilsø, 22, Copenhagen *** (@marcoilsoe) által közzétett videó,

Itt meg azon poénkodik, hogy ki kéne használni az alkalmat, hogy társai békésen szunyókálnak, így végre egy életre megszabadulhatna tőlük. 

Maybe I should use this opportunity to kill them all* @jordan_patrick_smith @alexhoeghandersen @dalindstrom @peter.franzen @jasperpaakkonen

Marco Ilsø, 22, Copenhagen *** (@marcoilsoe) által közzétett videó,

Nincs az a helyzet, amiből ne tudna viccet csinálni. Szegény fodrászoknak sincs vele valami könnyű dolga. Egy pillanatra nem figyelnek oda rá, és máris valami ilyesmi történik. 

Caption this ***

Marco Ilsø, 22, Copenhagen *** (@marcoilsoe) által közzétett videó,

Marco Ilsø és Alex Høgh Andersen le sem tagadhatnák, hogy jó barátok lettek a forgatások alatt. Lehet, hogy alapítaniuk kéne egy együttest! 

Despite everything.. It's all happy days! @historyvikings @marcoilsoe

Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) által közzétett videó,

Netán azt hitte, hogy Alex Høgh Andersen annyiban hagyta a vizes szívatást? Hát nem! Csak kivárta a megfelelő pillanatot, hogy még édesebb legyen a bosszú.

What up @marcoilsoe #itsfriday

Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) által közzétett videó,

Neki egyébként szavakra sincs szüksége ahhoz, hogy vicces tudjon lenni. Kiváló érzékkel ismeri fel a lehetőségeket, és ha a helyzet úgy kívánja, grimaszok széles tárházát képes produkálni. 

Knock knock @historyvikings

Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) által közzétett videó,

(Az eddig kimaradt testvérről, az Ubbét alakító Jordan Patrick Smithről itt szerezhet hasonló jellegű, forgatós-érdekességes tapasztalatokat.)

De térjünk át a női szereplőkre! A következő bejátszás annak az eredménye, hogy Josefin Asplund (Astrid) egy óvatlan pillanatban beletrollkodott Georgia Hirst (Torvi) szelfijébe. 

When Astrid interrupts Torvi's selfies.. @geehirst @historyvikings

Josefin Asplund (@asplundjosefin) által közzétett videó,

Georgia Hirst és Ida Marie Nielsen (Margrethe) szintén ütőképes párost alkot. Elég egymásra nézniük, és már dől is belőlük a hülyeség.

@historyvikings

Georgia Hirst (@geehirst) által közzétett videó,

De Ida Nielsen egyedül is pompásan boldogul. Ebben a jelenetben éppen az edzőterem nem rendeltetésszerű használatával imitál valamit, ami főleg az éhes keselyűk röppályájára emlékeztet.  

Ha úgy érzi, ennyi nem volt elegendő, a posztban szereplő insták mellett Katheryn Winnick (Lagerta), illetve Alexander Ludwig (Bjorn) profilját se hagyja ki. Már csak azért sem, mert egyébként lemarad az olyan kincsekről, mint a színész vicces pózban elkapott, az olasz paparazzik munkáját dicsérő hátraszaltója. 

Was I about to do a backflip or just casually frolicking in the wind? Italian paps 1 me 0

Alexander Ludwig (@alexanderludwig) által közzétett fénykép,