A Mokka ma reggeli adásából derült ki, hogy szakított egymással Király Viktor és párja. Az énekes New Yorkból jelentkezett be egy videó üzenettel a TV2 műsorában, ahol Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter vendégül látta Nagy Réka modellt. 


A Star Academy háttérműsorában feltűnt modell-műsorvezető elmondta, hogy belátták: bár nagyon szeretik egymást, de ez nem egy életen át tartó szerelem. Arra  a kérdésre, hogy mi volt a gond, Nagy Réka úgy válaszolt, hogy semmilyen drámai dolog nem történt, békében váltak el, és barátok maradnak a jövőben.  

Réka egyébként pont Valentin-napon jelentette be a szakítást Instagram-oldalán. Leírta, hogy már nem alkotnak egy párt a jelenleg családjával éppen New Yorkban tartózkodó énekessel.

Nem szoktam a magameletemrol beszelni,aki ismer,ezt tudja:). Egyutt voltunk Viktorral,es tartozunk Nektek annyival,hogy azt is elmondjuk,hogy mar egy ideje nem alkotunk egy part. Először es utoljára holnap reggel a Mokkaban beszelunk errol Viktorral,en itthonról,Ő New Yorkbol. Kicsit fura most ezt írnom ezután,de Boldog Valentin-napot mindenkinek*. „A tapasztalat azt bizonyítja, hogy nem az a szeretet, ha két ember egymás szemébe néz, hanem az, mikor mindketten ugyanabba az irányba néznek.” Antoine de Saint-Exupéry I've never really talked about my private life before,but we would like to tell you,that we are not together for a while now. No anger between us,we had a mutual understanding to go our separate ways. He was my friend,he is and he will be.

Reika Nagy (@reikanagy) által megosztott bejegyzés,

A negyedik Megasztár győztese és barátnője közel fél évig voltak együtt.