• A Story magazin legfrissebb számából megtudhattuk, hogy Andy Vajna felesége jó időre búcsút intett Magyarországnak. Az üzletasszonnyá avanzsált modell idén hónapokat tölt majd Kaliforniában. Vajna Tímea nem titkolt vágya, hogy megszerezhesse az amerikai állampolgárságot, ezért kell most tartósan kiköltöznie az Egyesült Államokba. 

Nem félek a honvágytól, hiszen látogatóim mindig lesznek, és szerencsére sok magyar barátom van Los Angelesben. Andy is gyakran jön majd, és én is rendszeresen hazalátogatok 

- nyilatkozta a lapnak Vajna Tímea. 

Ahhoz, hogy megkaphassa az állampolgárságot, összesen 30 hónapot kell kint töltenie, pontosabban öt éven át legalább két és fél évet. A bevándorlási hivatal folyamatosan ellenőrzi a kérelmezőket: szükség van jövedelemigazolásra, betegbiztosításra és persze egy bejelentett lakcímre. 

  • Szintén a Story írta meg, hogy mostanában viharos gyorsasággal követik egymást a változások Jaksity Kata életében: tavaly év végén elköltözött a műsorvezető férje, két év után újra munkát kapott és most sürgősen költöznie kell. Jaksity és családja építkezni kezdett, amíg viszont el nem készül az új ház, a gyerekekkel (Bendével és Jázminnal) albérletbe mennek. 
  • A Hot! magazin számolt be arról, hogy Balázs Klári és Korda György hetek óta kerüli az emberek társaságát, mert rettegnek a betegségektől. Jelenleg a téli pihenőjüket tartják, januárra és februárra egyáltalán nem vállaltak előadást és nem is utaznak vidékre sem. Balázs Klári még szájmaszkot is hord azért, hogy megvédje férjét és magát a betegségektől. 
  • A Bors írta meg, hogy az üzlet miatt él külön Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt - a friss házasok már nagyon vágynak rá, hogy közös családi fészekben hajtsák álomra fejüket mindennap. Erre azonban egyelőre nincs lehetőség: Zsoltot Nyíregyházára, Zsófit Budapestre köti a munkája. 

A szerelmemért, a férjemért bármire képes vagyok, de a közös terveink között az szerepel, és jelenleg ezen is dolgozunk, hogy a fővárosban rendezzük be az életünket. Nem szeretném feladni a karrierem, és ezt Zsolti sem kérné

- mondta a műsorvezető, akinek konkrét elképzelései vannak az együttélésről.