A TV2 Mokka ma reggeli vendége Klapka Sandy volt, Klapka György legkisebb lánya. A Vámház körút 9-ről, és az üzletember hagyatékáról kérdezték. Tényeket, pontos adatokat még a család sem ismer, a közjegyzőnek kell összeszednie mindent, ez még jelentős időt vehet igénybe.

A marakodás nem vezet sehova

– foglalta össze egy mondatban a lényeget. A család teljesen higgadtan áll a dolgokhoz, a 27 éves lány pedig Demcsák Zsuzsa kérdésére elmondta, hogy nincs olyan tárgy, vagy bármi, ami számára nagyon fontos lenne, hogy a családi vagyonból neki járjon. 

Nekem az a fontos, hogy az édesapám akaratához tartsuk magunkat.

Elmondta azt is, hogy több ember kereste már meg őket, hogy édesapjának tartozása van feléjük, de őket soha nem látta, így nem tud kezdeni velük semmit. Klapka Sandy mindig is közel állt édesapjához, az utóbbi években közösen vitték a bizniszt.

Édesapám felesége és én viszem tovább a mindennapi teendőket [...] kár lenne, ha kárba veszne egy dolog, ami már húsz éve létezik.

A családnak még nem volt ideje gyászolni, Klapka Sandy sem jutott el ebbe a fázisba, elmondása szerint 

Össze kell tartani a vagyont és a családot, nincs helye annak, hogy az ember elgyengüljön.

Édesapjára pedig minden nap gondol:

Van róla egy kis képem, és mindig beszélek hozzá, hogy »na ehhez mit szólsz?«

Édesapja üzleti világhoz való hozzáállása, dörzsöltsége hiányzik neki, de igyekszik talpon maradni, és hasonlóan dörzsölten tovább vinni a családi vállalkozást, mint a néhai Klapka György.