• Hosszú hallgatás után megtörte a csendet a Linda című tévésorozat főszereplője, Görbe Nóra. A színésznő őszintén vallott a Blikknek arról a fájdalmakkal és nehézségekkel teli időszakról, amelyen fogorvosként dolgozó férje dr. Ormos Péter hat éven át tartó betegsége, valamint tavaly augusztusi halála miatt keresztülment. Hiszen nem volt elég a szörnyű kór, még egy devizahitellel is küzdenie kellett, amely megkeserítette az elmúlt éveit. A színésznő férje 2010-ben rákbeteg lett.

Sajnos már az első diagnózis áttéteket mutatott, ennek ellenére onnan sikerült gyógyszerekkel, táplálással 25 kilogrammot híznia, bizakodtunk, újra tudott járni, mozogni, vezetni, egy ideig dolgozott is. A második csapás szigorúbb volt. Intenzív osztály, majd hosszú hónapokon át tartó rehabilitáció következett - emlékezett vissza a nehéz időszakra Görbe Nóra. A betegség azonban nem kegyelmezett, a kezelésre Péter szervezete nem reagált.

  • A Keresem a családom műsorvezetőjének félelmetes kalandban volt része Ausztráliában, amikor az autójuk elé ugrott egy hatalmas állat - írta meg a Blikk.

    Lilu a műsor stábjával utazott Ausztráliába, ahol egy Ferenc nevű férfi húgát szerették volna megtalálni. A férfit 1970-ben egyetlen szó nélkül hagyta el édesapja, majd Ausztráliában telepedett le, új családot alapított és született egy lánya, akit Ferenc még sosem látott. Igaz, az édesapa már nem él, de a férfit azóta is nagyon bántja, hogy van egy húga a távoli földrészen, akiről mindössze annyit tud, hogy Natalie-nak hívják. A Keresem a családom stábja a világ másik felére, egészen Melbourne-ig utazott, hogy megpróbálja összehozni a testvéreket. A kengurukat le is videózta Lilu: 

Kenguruuuuu*****

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

  • Nyíltszíni vallomásban vetett véget celebéle­tének Herczeg Zoltán. Az ismert divattervező szerint méltatlanul bántak vele, aprópénzért akartak belőle bohócot csinálni a kereskedelmi tévék. A Bors információi szerint a TV2 A Nagy Duett, az RTL Klub pedig az közeljövőben induló főzőműsorába hívta a divattervezőt. Amikor Herczeg megmondta, mennyiért vállalná a bohóckodást, már vissza sem hívták. 

Ez is eljött, mától végre nem vagyok celeb (...). A két nagy kereskedelmi csatorna egyszerre keresett meg egy-egy nagy, főműsoridős show-műsorával, egy éneklőssel és egy főzőssel. Át is mentem a castingokon szépen gyorsan, mint kés a vajon, ám a matematikai (logikai) kérdésnél azonnal elvéreztem mindkét esetben egy napon belül

- utalt a piszkos anyagiakra Herczeg.