Jessica Biel az egyik legfontosabb élet trükkjét osztotta meg a napokban Jimmy Fallonnal a The Tonight Show-ban. A színésznő még tavaly ősszel posztolt egy képet arról, hogy a vacsoráját zuhanyzás közben fogyasztotta el, és most végre magyarázatot adott erre.

Yes. I eat in the shower. I admit it. Chicken apple sausage and espresso. Try it. I dare you. #ShowerEats

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés,

Mint kiderült, a Hetedik mennyország egykori színésznője abszolút zuhanyevő, mióta két éve megszületett a kisfia, Silas. Elmondása szerint egyszerű praktikusságból eszik fürdés közben.

Ez csak az anyák élete. Nem tudom, hogy más is csinálja-e, de egyszerűen nincs semmire időm. Megetetem reggel, megpróbálok összekészülődni és akkor rájövök, hogy nem ettem semmit. Ilyenkor pedig inkább beviszem magammal a zuhany alá.

Mivel Biel ezt már teljesen életvitelszerűen csinálja, arról is be tud számolni, hogy nem minden étel fürdő-kompatibilis. Azok a legjobb kaják, amiket gyorsan, falatonként lehet enni és nem kell hozzá sok evőeszköz. A színésznő szerint a müzli például kifejezetten ideális, és még az sem baj, ha egy kis meleg víz is belekeveredik a tejbe.

És, hogy kiért érdemes mindezt vállalni? Nézze meg friss galériánkat Biel és Justin Timberlake kisfiáról, akin apja génjei a haján köszönnek vissza!

via GIPHY