A reggeli lapok közös témája mi más lehetne, mint Hajdú Péter új barátnője, Eszter! 
  • A Blikk fotókat is közöl az Eszter nevű lányról, akiről annyit lehet tudni, hogy egy reklámügynökségnél dolgozik, és állítólag Hajdú tavaly év végén hívta el először randevúzni, utána egy közös, baráti vakáción jöttek össze. A tévés egyértelműen kijelentette, hogy készen áll az újrakezdésre, új barátnője pedig azt nyilatkozta a lapnak, hogy kicsit tart attól, hogy megváltozik az élete egy ismert ember oldalán. 
  • A Bors viszont más szemszögből közelítette meg az új kapcsolatot, csaknem tudományos érveket felsoroltatva levezetik, hogy Hajdú Péter szerintük Sarka Kata kiköpött hasonmásával jár. A két nő arcvonásait hasonlították össze. 
  • A Blikk ír arról, hogy Gábor Zsazsa özvegye Frédéric von Anhalt herceg nem ügyelt a zsidó vallási törvényre, mert elhamvasztatta és urnába helyeztette a színésznő hamvait és ezzel a végakaratát meghiúsította. Mivel állítólag azt szerette volna, ha édesapja mellé temetik, csakhogy a vallási törvény szerint nem lehetséges egy urnát koporsós sírba temetni. Így Gábor Zsazsa hamvai maradnak a kandalló párkányon. 
  • És egy meglepő fotóra lett figyelmes a Blikk, Radics Gigi egy merész képet posztolt a facebookon, mutatjuk is:

Csak annyit jegyeznénk meg az ügyben, hogy a Megasztár egykori győztese dögös, felnőtt nővé vált a szemünk előtt. 

az anyjával!

Ittas vezetés miatt indult ellene eljárás és bíróság majd elé kell állnia. A lap szerint odaköltözött hozzá az anyja és mindenben segít neki.