tk3s 4067857

Ezek a celebek nem bízták a véletlenre az eljegyzést

2017.02.25. 19:29

A sztárok nem tétováznak, ha házasságról van szó: talán még egy kicsit egymással is versenyeznek, hogy az ő eljegyzésük legyen a legmonumentálisabb. A legkülönlegesebb sztorikat hoztuk most el önnek: hogy ki szórta tele rózsaszirmokkal a magánrepülőgépét, és ki épített egy hegytetőre iglut, az máris kiderül.

George Clooney és Amal Clooney

"Nem tudtam elképzelni, hogy egész eddigi életemet nélküled kellett töltenem" - valahogy így indult George Clooney eljegyzési beszéde. Romantikus vacsorát készített, a háttérben pedig a néhai nagynénje, Rosemary Clooney zenéje szólt. Természetesen a közjáték sem hiányzott: az akkor még Amal Alamuddinnak gyertyát kellett gyújtania, méghozzá gyufával. A gyűrű pedig a gyufásdobozban volt. Amikor kinyitotta, csak annyit tudott mondani: "Ó, Istenem!". 

tk3s ag147299 03

Kate Middleton és Vilmos herceg

Egy hercegi párnál számíthatunk arra, hogy nem egyszerű egy ilyen történet: Kenyában kirándultak 2010. októberében, ami egy igazi romantikus, csodálatos nyaralásnak ígérkezett. Egy aranyos, csendes kunyhóban szálltak meg, ott törént a nagy kérdés: Middleton az újságíróknak elmondta, hogy nagyon romantikus volt az egész. A néhai Diana hercegnő zafír eljegyzési gyűrűjét kapta.

GettyImages-611060322

Heidi Klum és Seal

Seal nem szórakozott amikor eljegyzésről volt szó: Heidi Klum talán azt hitte, hogy csak repülnek egy jót, de nem, a helikopter meg sem állt egy 4300 méteres hegyig, aminek a tetejére csak erre az alkalomra építettek egy iglut. Bent rózsaszirmok, több tucat gyertya, és bőséges étel, pezsgő várta őket. Heidi Klum szerint ez egy tipikus "egyszer az életben" jelenet volt.

GettyImages-125889733

Chrissy Teigen és John Legend

A legviccesebb talán ez a történet: Chrissy Teigent sikerült teljesen felzaklatni, görcsbe rándult a gyomra, és nagyon haragudott John Legendre, amikor utóbbi megkérte a kezét a Maldív-szigeteken 2011. decemberében. Mindez a fa alatt történt - bontották az ajándékokat, és a modell egy kuktát és egy szakácskönyvet kapott barátjától, ezen teljesen kiakadt. Később barátja megnyugtatta, hogy csak várjon, és előkapta a gyűrűt, a homokos tengerparton.

GettyImages-540291320

Kim Kardashian és Kanye West

Seal után talán Kanye West jön a sorban, ha a monumentalitást nézzük: Kim Kardashian 33. születésnapja biztos emlékezetes marad. West ugyanis kibérelt egy egész stadiont San Franciscoban, odarendelte az összes barátját és mindkét családot. A hatalmas kijelzőre pedig kiíratta, hogy "Hozzám jössz?". Persze emellé Kardashian kapott egy 15 karátos eljegyzési gyűrűt is, úgyhogy igent mondott.

GettyImages-597606072 master

Gisele Bündchen és Tom Brady

Az NFL hátvéde sem tétovázott: úgy kérte meg Gisele Bündchen kezét, hogy Szenteste kitalálta, menjenek egy kört a privát repülőjükkel. Bündchennek kicsit főtt a feje, de végülis igent mondott, és nem bánta meg: a fedélzeten fehér rózsák, és pezsgő várta őket, na meg még egy meglepetés: szülei, hogy láthassák lányuk emlékezetes pillanatát.

beimb05042009-584

Neil Patrick Harris és David Burtka

Bebizonyosodott, hogy az apró dolgoknak, talán jelentéktelennek tűnő helyszíneknek is lehet jelentős folytatása. David Burtka és Neil Patrick Harris 2007-ben egy eseményről tartottak hazafelé, amikor Burtka szólt a limuzinsofőrnek, hogy menjenek el egy kis utcába. Oda, ahol a két színész először találkozott. Kiszálltak az autóból, letérdelt elé, és megkérte a kezét.

tk3s evhr 01403729

via MarieClaire, USWeekly, Brides