Nem is lenne igazi péntek reggel, ha nem tudnánk meg még több információt 

Hajdú Péter már-már egy telenovellához hasonlítható szerelmi életéről. 
  • A Blikk faggatta Hajdú új barátnőjét Esztert, akivel a tévés először jelent meg nyilvánosan a Fonogram-díjkiosztó gálán szerdán. A nő azt mondja nagyon jól érzete magát és örül, hogy végre kimozdultak otthonról. 

Szerintem belerázódom a szerepbe, és az érdeklődés is alábbhagy idővel. Jól éreztem magam!

Hajdú Péter pedig reagált a lapnak arra, hogy sokak szerint új barátnője nagyon hasonlít Sarka Katára: Ez a zsánerem, az ilyen típusú lányok tetszenek - oldotta meg a rejtélyt. 

  • A Bors szintén megkereste Esztert, nekik annyit mondott, hogy Péter egy jóképű fiatalember. De a nőkhöz való hozzáállása az egyik figyelemfelkeltő vonzerő benne.

Bókol, különböző kis apróságokkal meglepett, nyilván az ilyen apró kis gesztusok egy nőnek imponálnak. Hamar egy hullámhosszra kerültünk, mindenről tudunk beszélgetni. Két hónapja vagyunk csak együtt, még friss a kapcsolatunk, úgyhogy én nem is hoztam volna nyilvánosságra, jó lett volna még kicsit tartogatnunk magunknak. Az viszont jó, hogy nem kell bujkálni.

Eközben

  • A Blikk arra is felhívja a figyelmet, hogy Sarka Kata milyen jól érzi magát. Legutóbb a kislányával tett ki egy fényképet az oldalára: Most már annyira másképp látok mindent, mintha odakinn más fények lennének. Beszűrődik a szívembe és fényt gyújt.
  • A Best pedig arról számol be, hogy Marsi Anikó és Palik László szétköltöztek. Hat év kihagyás után kérték fel Marsi Anikót, hogy legyen Tények műsorvezetője. Ekkor férjével, Palik Lászlóval úgy döntöttek, visszaköltöznek Magyarországra. Marsinak állítólag hiányzott a tévézés. Hiába indult be itthon újra a karrierje, a lap szerint Palik és a két gyerek visszaköltözött Mallorcára. Így a műsorvezető hétvégente ingázik a családja és Budapest között.