Rekordhosszú Instahíradóra készüljenek ezen a szép tavaszi estén, mert nagyon sok minden történt mostanában.

Kezdjük!

Először is itt van Liptai Claudia, aki mostanában keveset hallatott magáról (még a Story-gála helyett is inkább otthon volt a kisfiával, ami tulajdonképpen érthető), de most látványosan átugrott a tavaszba.

Ugorjunk túl a télen! #hellospring #goodbyewinter

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Lilu is a természetet választotta ezen az erre érdemes napon: több képpel is becsekkolt az Alcsúti Arborétumból. Azért ezt választottuk, mert itt a fia is látszik, és mert ez egy nagyon szép fotó.

Eternal love****** #purehappiness

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Iszak Eszter is ment valahová, erről biztos több részlet derül ki hamarosan. Addig is szíveskedjenek megfejteni, hogy mi ez a bonyolultnak tűnő övrendszer a felsőtestén, és hogyan lehet átjutni benne egy reptéri biztonsági ellenőrzésen.

Újra úton* #onthewayagain #airportlife #airportstyle #airportfashion #allnlack

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

És ha már a szokásos köröknél tartunk, Vajna Tímea sem váltott stílust, hanem ledéres szettóban imbolyog valami meleg helyszínen, egy rejtélyes fotózás keretében. Ne aggódjanak, nem fosztjuk meg önöket a látványtól.

#werk #huntme **

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Na de most már jöjjön a címben beharangozott Tóth Gabi, akinek élete hátralevő részében tartózkodnia kellene a sminkhasználattól, mert nézzék meg, milyen jól néz ki, amikor többé-kevésbé (ebből a képből még nem tudjuk megállapítani) természetesen mutatkozik! Itt van egy kis kontrasztanyag a közelmúltból, az is jó volt, de ez jobb. (Igen, értjük, az színpadi smink, stbstbstb.)

**

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Tovább evezve a szép magyar nők farvizén, örömmel tudatjuk, hogy Mihalik Enikő és a Sugarbird együttműködése gyümölcsöző volt. Legalábbis ennek jeleként értékeljük, hogy a világszép magyar modell ezt a valagig kivágott öltözetet húzta magára, majd tette közzé, a vonatkozó megjegyzésekkel.

Till the next time Budapest * #EnikoMihalikXSugarbird

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Sorainkat ezennel zárjuk, további kellemes hétvégét kívánunk!