Az Instyle Award szavazói Freddie-t választották idén a legstílusosabb férfinak. Abszolút értjük miért, nézze csak, milyen fess volt az énekes:

Egy kicsit beszélgettünk is Freddie-vel a stílusról, aki elmondta, nagyon örült a jelölésnek, mert tényleg fontos számára a megjelenése. Úgy érzi, akkor tud hiteles maradni, ha nincs nagy különbség aközött, amilyen férfiként felmegy a színpadra, és ahogy lejön onnan. És bár a stílushoz vitathatatlanul van érzéke, érdekes módon azt nem tudta volna megjósolni, hogy ki nyeri idén A Dalt.

„Mivel tavaly mi nyertük meg A Dalt, úgy éreztem, hogy illik figyelemmel követnem. Ha fogadnom kellett volna a TOP10-es listára, nagyon mellényúltam volna. Voltak olyan produkciók, akik a tízbe sem kerültek be, pedig én azt hittem volna, hogy elmehetnek akár a végéig” – magyarázta Freddie, aki ugyan azt nem árulta el, hogy kikre gondolt, de arról beszélt, hogy mi a véleménye a győztes Pápai Joci produkciójáról.

Megértem, hogy miért győzedelmeskedett Joci dala. Simán működhet. Azt gondolom, hogy ez egy nagyon megosztó szám, ami 50 százalékban nagyon jól elsülhet, ez pedig nem egy rossz arány. Úgyhogy egy dolgunk van: szurkolni neki!

- elemezte nekünk az esélyeket Freddie.