Legalábbis ezt állítja Karrueche Tran, aki évekkel ezelőtt járt együtt az intim közelséget egészen újító módon értelmező zenésszel, Chris Brownnal. Úgy értjük ezt, hogy annak idején Rihannával sem épp nőhöz méltó módon bánt, ami egy elég súlyos verésben csúcsosodott ki. Ennek ellenére az énekesnő még visszament hozzá az esetet követően, dehát ugye minek. 

Tran Rihanna után járt Brown-nal, de az énekesnőhöz hasonló helyzetbe keveredett, és azt állítja, rettenetes volt a kapcsolatuk. Arról mi is beszámoltunk annak idején, hogy olykor sikerült annyira összebalhézniuk, hogy a zenész ököllel verte a színésznő ajtaját, amit a szomszédok nemigen toleráltak, és rájuk hívták a rendőröket

Ez a remek viszony útközben olyan szintre eszkalálódott, hogy a modell azóta ki akarja terjeszteni a már birtokában lévő távoltartási végzést a férfi ellen. Az ideiglenes végzést meg is kapta, de egyszerűen képtelen volt eljuttatni hozzá, mert Brown valahogy mindig elugrott előle, és nem vette át. Ezért a modell most csütörtökön készül elmenni a bíróságra, hogy három évre meghosszabbítsák a végzést. 

Nem véletlenül akarja ilyen erőszakosan megoldani a problémát, azt állítja ugyanis, hogy a zenész több ízben fenyegette meg, hogy megöli őt a barátaival együtt, aztán esetenként gyomron is vágta nyomatékosításképp. A végzés előírja, hogy Brown csak 100 yardra, azaz kb. 91 méterre közelítheti meg őt és a családját. 

A férfi nyilván tagad minden vádat, ahogy ő mondja, bullshit az egész. 

Forrás: Page Six