Bár Katalin hercegné gyermekei születését követően kijelentette, hogy első sorban anya szeretne lenni, ez nem menti fel a hivatalos kötelezettségei alól. Március közepén Európai turnéra indulnak Vilmos herceggel, főleg azért, hogy megszilárdítsák a brit kapcsolatokat a kontinensen azt követően, hogy az ország megszavazta a kilépést az EU-ból.

Az első állomásuk Párizs lesz, a látogatás pedig sok kérdést vet fel, többek között azt is, hogy meglátogatják-e Diana halálának színhelyét.

A People értesülései szerint a hercegi pár nem tervez hivatalos látogatást arra a helyre, ahol Vilmos édesanyja 1997-ben elhunyt. Ám így is sok összehasonlításra lehet majd számítani a közeljövőben Katalin és Diana között, utóbbi ugyanis 1994-ben tett látogatást Franciaországban, ahol az akkori beszámolók szerint mindenkit elvarázsolt.

Nem mellesleg pedig nyilván főleg mindenki arra fog figyelni, hogy a hercegné mit visel a hivatalos eseményeken. Mondjuk afelől nincs kétségünk, hogy a már most divatikonnak kikiáltott Katalinnak ezzel nem lesz problémája.