Ön is fel fogja tenni a fenti kérdést, miután megtekinti az alábbi fotót, amelyet az amúgy második gyerekét váró Marion Cotillard a saját kezével helyezett ki Instagram-oldalára, feltételezhetően készakarva. Legalábbis a hirtelen jött, felpumpált csücsörből és az igézőnek álcázott tekintetből erre következtetünk, miközben bizakodunk, hogy nem akar majd így maradni indokolt időn túl. A látványtól sok kommentelő kikészült, egyesek szerint viszont remek a színésznő új megjelenése. És akkor most döntse el ön: 

...Rock'n'roll #rocknrolllefilm @guillaumecanetofficiel 🤣🤣🤣

@marioncotillard által megosztott bejegyzés,

Mielőtt ítéletet alkotna, ajánljuk figyelmébe a kép alatt megbúvó szót: Rock'n'Roll. Ez a férjével, Gauillaume Canet-val forgatott, nemrég debütált filmjük címe, amelyet alighanem ilyen arccal érdemes, sőt, kell promózni. Az nem derül ki a képből, sem a felkutatott forrásból, hogy vajon tényleg kellett-e ehhez (és a maradék három) szelfihez egy háromórás botoxkezelés és négyórás hajbeültetés, vagy a színésznő annyira tehetséges, hogy az empátiájával képes kollagént növeszteni az ajkába. 

A lényeg, hogy egyértelműen a filmet promózza, ügyesen, mert mi is bevettük. Na jó, itt van még egy, ha nem lenne elég: ezen a Lenni vagy nem lenni kérdéskörrel operált a címadáskor, amelyből hamar kiderült, hogy lenni. 

To be...

@marioncotillard által megosztott bejegyzés,

Forrás: E-Online