Már két éve annak, hogy Ben Affleck dadusbotránya kirobbant, amit Jennifer Garner nem igazán tudott megbocsátani, úgyhogy szinte azonnal be is adta a válópert. Az elmúlt időben annyit láthattunk belőlük, hogy a gyerekek miatt viszonylag jóban maradtak, össze is járnak olykor-olykor, de valahogy egyikük sincs a legjobb passzban azóta, hogy külön vannak. 

A rajongó közönség nyilván azt szeretné hallani, hogy a színészpáros újra összemelegedik, és ahogy egy jó amerikai romantikus filmben, úgy ők is szépen összejönnek a végén, újra. Ha önnek is ilyen álmai voltak velük kapcsolatban, most örvendezhet, azt beszélik ugyanis, hogy

Jennifer Garner leállította a válási folyamatot.

A People informátora ugyan megerősítette, hogy alig egy hónappal ezelőtt még válni akart, de szerinte ez csak azért volt, mert kimerült ettől az egész időszaktól, és tovább akart lépni úgy, hogy csak a jó dolgokra fókuszál. Most viszont, úgy fest, ezt egészen más lehetőségekben látja. 

Igazán szeretne dolgozni a problémákon Bennel., ezért tesznek még egy próbát.

Egyelőre nem világos, hogy a próba egyenlő-e azzal, hogy akkor újra össze is jönnek, de előfordulhat. Egy másik ismerős azt mondta a lapnak, hogy ezt a döntést ketten hozták meg.

Mindig van esély a békülésre. Ők meg imádják egymást, ahogy a gyerekeiket is. A gyerekeik pedig nagyon, nagyon szeretik őket. 

Azt is hozzátette, hogy Garner értékeli Affleck erőfeszítéseit, és nem akar válni. Szerencsére Ben Affleck sem. 

Forrás: People, Huffington Post