Lisa Kudrow március 1-jén a Watch What Happens Live című showműsorban beszélt a legrosszabb élményéről, ami a Jóbarátok forgatása alatt érte annak idején. Persze nem magától jutott eszébe, csak a műsorban megkérdezték tőle, hogy mi volt a legelvetemültebb viselkedés, amit a sorozat alatt bármely kollégától tapasztalt. Ekkor szakadtak fel a sebek, és a színésznőből kirobbant a válasz.

Általában sminktelenül, átlagos frizurával léteztem a hét túlnyomó részében, viszont, amikor felvettük az adást, nyilván rettentően kicicomáztak a sminkesek és a fodrászok

- kezdte, majd befejezte a lényeggel, hogy mi történt, amikor az egyik kolléga realizálta a különbséget a mindennapi és a szereplős énje között: 

Azt mondta: na, így már végre dugnálak. 

Jennifer Beals (aki szintén a show vendégeként volt jelen a stúdióban) igencsak megbotránkozott, és megkérdezte, hogy a színésznő nem bosszulta-e meg a kedves hozzászólást. 

Csak elmondtam Matt LeBlanc-nak. Ő olyan nekem, mint egy nagy testvér. 

Andy Cohen műsorvezető persze megragadta a lényeget, és megpróbálta kiszedni Kudrow-ból, hogy melyik kollégája hozta ilyen helyzetbe, de a színésznő nem árulta el. Annyi viszont kiderült, hogy nem a szókimondásáról híres Charlie Sheen volt az illető, aki még 1996-ban vendégszerepelt a sorozatban. 

Kudrow az Entertainement Tonight-nak hétfőn még annyit mondott az esetről, hogy szerinte az undok személy feszült lehetett a show előtt, és ezzel próbálta oldani a hangulatot.

Csak vicceskedni próbált, de nem nagyon jött össze, és eléggé megbántott. Három perccel később viszont már el is felejtettem az egészet. 

Arról, hogy mennyire lehetett igaza az úrnak, aki beszólt neki, alkosson saját véleményt! Kalkulálja bele, hogy az 53 éves színésznő így néz ki most smink és agyonfrizírozott hajzuhatag nélkül. Ennyit erről. 

Forrás: US Magazine