Csak azért nem bírjuk eldönteni, mert a frissen szakított (vagy szünetet tartó) párosról egy közléskényszeres forrás azt találta elárulni, hogy még mindig rendszeresen kommunikálnak egymással szájjal és kézzel bepötyögött üzenetekkel egyaránt. 

Ezek nem sima barátkozós, bejelentkezős üzenetek, hanem annál sokkal komolyabbak

- mondta el a közeli ismerős, aki azt is állítja, hogy Perry-ék túl sok időt töltenek egymással ahhoz képest, hogy már nem járnak (és ezt már csak mi tesszük hozzá: ahhoz képest, hogy mennyire iszonyú elfoglaltak).

Aztán saját magát cáfolta meg egy hozzábiggyesztett megjegyzéssel: 

Bloom még nem áll készen egy új kapcsolatra, de arról sincs szó, hogy Perry-vel újra össze akarna jönni. Viszont példaértékű, ahogy törődik vele, afféle gondtalan dinamika van kettejük között.

Katy Perry egyébként az egészről úgy nyilatkozott, hogy szeretne a jövőbe tekinteni, és higgye csak el ország-világ, hogy lehet barátságban és szeretetben maradni valakivel még a szakítás után is. 

Nincs se gonosz, se áldozat. Csak élni kell az életet!

- jelentsen ez bármit. Ebből az egész hajcihőből és összevissza nyilatkozásból egyébként elég sok mindenre lehet következtetni, igazából még arra is, hogy ugyan együttélésre nem, de egyéb szórakoztató tevékenységekre azért szívesen használják egymást, ha úgy hozza a szükség. Lássuk be, nyugodtan kimondhatnák ezt is, senki nem haragudna. 

Forrás: E-Online