Nem igazán értjük, hogy mi történik Hujber Ferenccel. Tavaly még arról nyilatkozott, hogy felhagy a színészettel, aztán kiderült, hogy idén nyáron még leforgatja a Valami Amerika harmadik részét, majd néhány napja arról szóltak a hírek, hogy a színész a film nyári forgatása után Kanadába költözik. Főleg azért, mert itthon nem találja a helyét és már a színészet sem érdekli annyira. 

A 42 éves színész mostanában apokaliptikus bejegyzéseket posztol Facebook-oldalára, legutóbb például azt írta le szenvedélyesen, hogy az új Jézus már megszületett, Kanadában él van egy fia és nő. 

A posztokat Balkán Hamlet aláírással jegyzi - azt nem tudjuk, hogy ez valami szerepjáték, és egy új színdarabra készül ezekkel a figyelemfelkeltő szövegekkel a színész, vagy szimplán csak bekattant nála valami. (Megkerestük Hujber Ferencet ez ügyben - ha reagál a kérdéseinkre, frissítjük posztunkat!)

Az pedig csak hab a Facebook tortáján, hogy intenzív hitvitát folytatnak Takáts Tamás zenésszel a posztok alatti kommentekben.