Emberrablás és fegyveres rablás miatt még börtönben ül az amerikafocista-színész, de októberben akár szabadulhat is. De már most nagy az érdeklődés a sztár iránt. A realitykkel foglalkozó producerek egy része már szerződne is Simpsonnal. Akik eddig hajlandók voltak kicsit részletesebben is beszélni a TMZ-nek erről, azok azt mondták, hogy leginkább valami dokusorozatra kell gondolni.

Volt egy sorozat, ami a kettős gyilkosság ügyéről szólt, aminek köszönhetően kicsit jobban is meg lehetett ismerni a per, illetve az eset hátterét. Nem mellékesen óriási siker volt az American Crime Story: O.J. Vs. The People. (Erről és a perről ebben a lapozgatónkban olvashat bővebben.)

Az már most probléma lehet, sőt, akár meg is fúrhatja a jövőbeli realty sorozatot, hogy hiába a produceres és tévés tartalomgyártók lelkesedése, ha maguk a tévécsatornák vagy más egyéb tartalomszolglátatók, streaming cégek nem szívesen vennék fel a kínálatukba. Ugyanis részükről van egy kétség, hogy a nézők nem tolerálnák Simpson személyét, és senki se akarna hirdetni.

TMZ