Hannah Simone egy 36 éves színésznő, akit mostanában a Comedy Central-on futó, Új csaj című sorozatban láthat Zooey Deschanel mellett. Ha eddig azt hitte, Cece Parekh szerepét nem ő, hanem a mostanában igencsak hányatott sorsú Kim Kardashian játssza, nem kárhoztatjuk érte. 

Persze a megértő szándékunknak vannak előzményei, amelyet maga a színésznő osztott meg a Wrap-nek adott interjújában. A történethez hozzátartozik, hogy Simone-t a fent említett celebasszonyhoz semmilyen rokoni szál nem fűzi, sőt, soha nem is találkozott vele.

Pontosan emlékszem a napra, amikor először jártam Los Angelesben, úgy nyolc-kilenc évvel ezelőtt. Akkoriban frufrum volt és fejtetőre pakolt lófarokban hordtam a hajamat. Úgy tudom, Kim Kardashian is épp ekkor vágatott frufrut magának, amiről, lévén, addig Torontóban éltem, akkor még fogalmam sem volt. 

Ahogy azt sem értette, hogy az étteremből kilépve miért támadja le egy csapat paparazzo, miközben valami ismeretlen nő nevét óbégatják szüntelen.

Azt kiabálták, hogy "Kim!", és futottak utánam. Azt sem tudtam, ki az a Kim, és hogy egyáltalán miért történik ez velem. 

Simone csak azért értette meg hamar a kialakult helyzetet, mert egy barátja vele volt, aki elmagyarázta, hogy a könnyen félrevezethető fotósok alighanem összetévesztették Kim Kardashiannal. 

Forrás: People