A portugál focista új fitneszterme március 13-án, hétfőn nyitott meg Madridban, amire meghívták a komplett sajtót is. A megnyitón nyilván adta magát a kérdés, hogy most akkor valóban béranya szül majd ikreket neki, vagy sem, de a Mirror szerint Cristiano Ronaldo a magánéletéről nem nagyon akart beszélni, inkább a Crunch nevű edzőterem-lánc a közte létrejött együttműködést promózta. A hétvégén a The Sun írt arról, hogy a focistának egy ismeretlen amerikai nő szül hamarosan ikreket.

Ronaldo az eseményen elmondta, hogy a mozgás örömöt jelent, edzőterembe pedig függetlenül a kortól és pozíciótól le lehet járni, és ez szerinte még több embert ösztönöz arra, hogy mozogjon.

A megnyitón egyébkén ott volt Ronaldo éppen aktuális barátnője, Georgina Rodriguez, aki mindössze 23 éves és annyit tudni róla, hogy korábban egy madridi Gucci boltban dolgozott. Ronaldo a pletykák szerint a Dolce & Gabanna egyik eseményén, a VIP-részlegben figyelt fel rá, és tavaly novemberben Párizsban már egy párként jelentek meg.