Mischa Barton, a Narancsvidék című sorozat egykori színésznője számára meglehetősen rosszul indult az év. Január végén volt egy durva összeomlása, most meg kiderült, hogy készült róla egy szexvideó, amivel valaki a legnagyobb pornócégeknél házal. A felvételért az illető legalább félmillió dollárt, közel 147 millió forintot szeretne kapni, és annak adná el, aki a legtöbbet kínálja érte.

A szexvideókkal kereskedő Kevin Blattet egy harmadik fél kereste meg a házipornóval, és mivel több képet is látott belőle, elég biztos abban, hogy azon tényleg a 31 éves Mischa Barton bukkan fel. Elmondása szerint a színésznő a pulcsijától eltekintve teljesen meztelenül szerepel a felvételen, miközben változatos pózokban szexel az ágyban egy eddig ismeretlen, sötét hajú férfival. A helyszín állítólag Barton hollywoodi rezidenciája lehetett, ahol valamikor az elmúlt év során rögzíthették a jelenetet.

Kevin Blatt nyilatkozata szerint a félmillió dolláros "kikiáltási áron" kínált szexvideó már legalább három nagy pornóoldalhoz jutott el, és mindhárom komolyan fontolgatja, hogy ajánlatot tegyen rá. A színésznő barátai ezért nagyon is jogosan aggódnak amiatt, hogy a felvétel majd kikerül az internetre.

„Ez az utolsó dolog, amire (Bartonnak) szüksége van. Pont elégszer tiporták a sárba a nevét, nincs szüksége most egy szexbotrányra.”

Ezzel a színésznő január végi összeomlására utalhattak. Ahogy azt megírtunk, Mischa Barton akkor önkívületi állapotban sikítozott házának kertjében, majd egy szál ingben mászott fel a kerítésre, a közelgő világvégéről kiabált, és boszorkánynak minősítette édesanyját.

A színésznőt az esetet követően idegösszeomlás gyanújával szállították kórházba, de később azt állította, hogy nincs semmiféle mentális baja, csak szülinapi buliján a gina néven ismert randidrogot keverték italába. Akárhogy is volt, néhány héttel később, február közepén ismét bajba került: egy bérelt költöztetőautóval hajtott bele egy lakóházba.

Magánéleti gondjai ellenére Mischa Barton nem hagyott fel a színészkedéssel. Az IMDb alapján négy filmje az utómunka fázisában van. Legutóbb például a Monsters at Large című családi moziban szerepelt.

A színésznő március 13-án, hétfőn egy bikinis fotózást is bevállalt Malibuban. A strandolós képeken úgy mosolyog, mintha minden a legnagyobb rendben lenne az életében. Nem kizárt, hogy a balhékra reagálva pont ezt akarta velük demonstrálni.  

Via Daily Mail