Legutóbb megtudhatta, hogy milyen jól néz ki bikiniben, előtte pedig azt, hogy kékes zöld hajjal is mennyire menő, de most ezeknél komolyabb dologról lesz szó: az anyaságról és a szingliségről.

Mivel a Redbook áprilisi címlapján szerepel, ezért a magazin egy elég részletes interjút is készített az énekesnő-színésznővel. Először azt fejtette ki, hogy miként reagáltak az emberek arra, hogy nem mostanában fog újra gyereket szülni.

Elég szar, hogy mindenki azt kérdezgeti, hogy mikor jön a következő. Mire én: tudod mi van velem mostanában? Tpikusan az az eset, amikor eljegyeznek, akkor egyből a házasságkötés dátumát követelik rajtad. Aztán, ha megvolt a ceremónia, akkor egyből jön a kérdés, hogy mikor jön a gyerek, ha megszületett a gyerek, akkor azzal traktálnak, hogy mikor jön a következő.

2010 és 2016 között volt a jégkorongos Mike Comrie felesége. Van egy közös gyerekük: Luca Cruz Comrie.

A válás miatt most megint van tapasztalata a randizgatással kapcsolatban.

Egészen addig nem gondoltam azt, hogy szinglinek lenni szar, amíg ki nem mozdultam a barátnőimmel Los Angelesben. Valami egész elképesztően borzalmas a pasifelhozatal. 

Végül arról is beszélt, hogy milyen ketten, külön nevelni egy gyereket.

Néhány barátom azt mondta, milyen jó nekem, hogy néha van egy kis nyugtom, amikor lepasszolom az apjának a gyereket. Nos, én elvált vagyok, szóval tudom, hogy ez azért elég rossz. Jó, régen szar volt, de mára már ez teljesen normális. Néha több hétig egyedül vagyok a fiammal, aztán az apja megjön és akkor vele van. Ennyi az egész.

(JustJared)