Matthew Perry gyerekként megverte a későbbi kanadai miniszterelnököt

2017.03.17. 14:49

A 47 éves Matthew Perry a Jimmy Kimmel Live! című műsorban idézte fel, hogy annak idején egy osztályba járt Justin Trudeau-val, a jelenlegi kanadai miniszterelnökkel, akit barátjával, Chris Murray-vel együtt egy gyenge pillanatukban mindketten megvertek.

Van egy történetem róla, amire nem vagyok túl büszke. A barátom, Chris Murray, akivel az ötödik osztályban ugyanabba a kanadai iskolába jártunk, emlékeztetett, hogy éppenséggel mindketten megvertük Justin Trudeaut

– idézte fel a színész.

Mint mondta, Trudeau bűne az volt, hogy túl jó volt a sportban, ők meg féltékenyek voltak rá, mert nekik nem sikerült annyira remekelniük benne. Ugyan tisztában voltak vele, hogy akkoriban az apja, Pierre Trudeau volt a miniszterelnök, de nem ezért látták el a baját.

Azt hiszem, ő volt az egyetlen gyerek a suliban, akit képesek voltunk megverni. Nem kérkedni akarok ezzel. Szörnyű volt. Hülye voltam gyerekként, és igazából nem is akartam megverni.

Matthew Perry úgy vélte, hogy ennek ellenére valahol jól is tett Justin Trudeau-val, mert hajdani diáktársa ezután megrázta magát, és addig küzdött, amíg miniszterelnök lett belőle. 

Via Just Jared