Joggal aggodalmaskodik, ha önt is Selena Gomeznek nevezték el a szülei annak idején, de ha mégsem, akkor nem ártalmas vigyáznia a Selena Gomez nevű ismerősei testi épségére. Az eredeti Gomez (aki Selena is ugye), és egyben színésznő-énekesnő, egy dokumentummal kérvényezi, hogy 

azok, akiknek ugyanaz a nevük, mint neki, ne kezdhessenek szórakoztató tevékenységbe, ne terjesszenek zenét, és ne szerepeljenek tévében vagy mozifilmben.

Vagy akkor hívassák magukat máshogy. Ezen kívül azt is el kívánja érni, hogy szűnjenek meg a neve alatt futó rajongói oldalak. Persze nem a "Szeretünk, Selena Gomez" vagy a "Selena Gomezt legjobban imádók klubja" nevezetűek, hanem azok, amelyek félrevezetik a közönséget azzal, hogy úgy adják el magukat, mintha maga a színésznő/énekesnő kezelné őket a saját két kezével. 

Arról nem szól a fáma, hogy egy ilyen dokumentumot hova kell benyújtani (az önkormányzathoz?), de Gomez biztos rendesen felkészült, ha már ilyen határozott elképzelései vannak a neve fontosságát és különlegességét illetően, hogy márkaként kívánja levédetni. 

Forrás: TMZ