Hiányzik Ariel Winter? Akkor itt van melltartóban, szivarral a kezében

2017.03.22. 09:39

Nem akarjuk, hogy egy percig is hiányt szenvedjen olyan hírességekben, akik egyre gyakrabban és egyre többet mutatnak magukból, mert ez ki tudja, milyen katasztrófával járhatna. A mai választásunk Ariel Winterre, a Modern család Alex Dunphy-jára esett, aki visszafogott, nagymellű kislányból egyáltalán nem visszafogott, közepesen nagymellű felnőtt lett. 

When in Beijing at a cigar bar...

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés,

Érdemes felidézni a 19 éves színésznő közelmúltját, hogy megértse, fenti Instagram-fotója (ami majdnem a legutóbbi is) miért olyan, amilyen. Nos. Ahogy az imént már említettük, a színésznő nagyjából másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy mellkisebbítő műtétet végeztet magán , mert túl nagynak tartotta őket, olyannyira, hogy már- már  a zavaró kategóriát súrolták, ráadásul a gerincének sem tettek jót. A műtét utáni hegeit azóta sem takargatja , azt mondja, ez is ő. 

#tbt to summer and long hair 🅰️➕🅰️

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés,

Miközben azt gondoltuk, ezzel a műtéttel decensíti magát, pont az ellenkezője történt. Alighanem a mellei kicsinyítésével az önbizalma megnőtt, aminek azóta elég gyakran hangot is ad az interneten, vagy a strandon, ahol érthető módon  bikiniben mutogatja magát.

Az Instájára azóta érdemes rendszeres figyelmet fordítani, folyamatosan elárasztja ugyanis a fenekéről vagy az oldalmelleiről készült képekkel. Ezt persze nem vetjük a szemére, pláne azóta, amióta beszólt a világnak, hogy hagyják már őt élni. Szóval, figyelje a színésznőt, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy időről időre egyre merészebbé válik.