Szép napos reggelre ébredtünk, bizakodjunk, hogy ez így is marad a nap további részében! Bizakodás közben pedig olvassa el reggeli napszemlénket, hogy tájékozottnak vallhassa magát!

Csoda, hogy túléltük. Hihetetlen, hogy viszonylag épen kiszálltunk a mikrobuszból

- mondta el a Blikknek a Sláger TV műsorvezetője, VV Leó, becsületes nevén Nagy Zsolt. Ahogy már említettük, vele együtt három operatőr ült a Sláger TV kisbuszában, ami március 20-án, hétfő este egy kamionnal és egy autóval karambolozott az M7-es autópályán Tárnok közelében, a főváros felé vezető szakaszon. 

A műsorvezető elég gyengének érzi még magát, és reméli, hogy ma már hazamehet, eddig ugyanis megfigyelés alatt tartották az orvosok. 

 Agyrázkódásom van és ki­sebb-nagyobb zúzódásaim. Lelkileg viszont nagyon megviselt, mert bár nem az én hibám volt, azért csak bánt, hogy ez megtörtént. Nem mi voltunk a hibásak, tempomattal mentünk, hátulról meg körülbelül 160 kilométeres sebességgel belénk jöttek.

- ezt pedig már a Borsnak mondta el.

Nézzük, mit írnak még a lapok! 

Stohl András neve X-Faktor mentorként merült fel, miután Tóth Gabi úgy döntött, hogy mostantól inkább a karrierjére koncentrál, és kiszáll a műsorból. Mivel a színész is otthagyta a Vígszínházat, a Blikk információ szerint az, hogy új szakmai kihívásokra vágyik, azt jelenti, hogy az RTL Klubon fog műsort vezetni újfent. Ha nem az X-Faktorban mentorkodik, akkor nagy eséllyel a Reggeliben ül majd. Persze egyikre sincs garancia, Schiwert Takács László, a csatorna kreatív producere így nyilatkozott a Blikknek

Stohl András korunk egyik legjobb színésze, ezt mindenki tudja. Tóth Gabi helyére mindképpen egy női mentort szeretnénk, de a teljes zsűri névsor még nem nyilvános, tehát bármi megtörténhet.

A Reggelivel kapcsolatban pedig utalt arra, hogy a színész annak idején már vezette a műsort, szóval ebben is gondolkodnak. 

Szerintem ismét jól csinálná ezt a feladatot is. Bármiről is van szó, Stohl András mindig jó ötlet

 - mondta el a lapnak Schiwert Takács. 

És most egy kis komolyság! 

A Blikk hívta fel a figyelmünket a nagy felfedezésre, miszerint VV Vivien unikornissá változott. Megtekintettük, és ugyan még sokat kell gyakorolnia, de kezdetnek ez is alkalmas lehet az álmok megvalósítására. 

💜💗💜🦄💜💗💜

Vanicsek Vivien 🥈👸🏼 VV8 Vivi (@vvivi) által megosztott bejegyzés,