• A Bors számol be az örömhírről, hogy Fekete Páléknál jön a baba, sőt felesége Gyenesei Leila már öthónapos terhes.  A boldog nagypapa dr. Gyenesei István volt parlamenti képviselő elmondta a lapnak, hogy van egy kedves családi hagyományuk: a kelengye- vagy katonaláda. Az unokája 4-5 éves korában kap egy ládát, amibe a szalma közé húsz üveg bort és egy üveg pálinkát tesznek abból az évjáratból, amikor megszületett. Az unoka 18 évesen nyitja csak ki.
  • A Blikk viszont elcsípte a kórházból frissen hazaengedett VV Leót, aki nemrég autóbalesetet szenvedett a Sláger TV kisbuszában. Becsületes nevén Nagy Zsolt bevallotta, hogy csak saját magát mentette a balesetet után, nem is tudta, hogy élnek-e a kollégái.

Lefeküdtem az aszfaltra, és csak néztem ki a fejemből. Abban a pillanatban lelkiismeret-furdalásom lett, hogy a kollégáimat otthagytam, meg sem néztem, hogy velük mi történt. Nem gondoltam a többiekre, csak magammal törődtem, ez a mai napig bánt.

  • A Blikk figyelt fel arra, hogy Bereczki Zoltán Amerikában van. A facebookon árulta el a rajongóinak. Mialatt a színész utazgat, volt felesége Szinetár Dóra anyai örömök elé néz. A válás után is jóban maradtak és megosztották Zorka nevű közös lányuk felügyeletét.