Chrissy Teigen, a 31 éves amerikai modell tavaly Zanzibáron vett részt egy fotózáson a Sports Illustrated fürdőruhás kiadása számára. Erről került elő most egy mókás videó, amin az újdonsült anyuka melleinek nem rendeltetésszerű használatával szólítja meg az emberiséget. Ha még nem látott beszélő ciciket, itt a páratlan alkalom, hogy végre változtasson ezen.

Listen up! @chrissyteigen's boobs have something to say. 😂

Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) által megosztott bejegyzés,

A tréfás kedvében lévő Chrissy Teigen a felvételen csak a kezeivel takarja egyébként csupasz melleit, miközben elvékonyított hangon kezd diskurálni a nevükben.

Hé, ti mindannyian, Chrissy mellei vagyunk. Nagyszerűen érezzük magunkat itt Zanzibáron. Egy forgatáson vagyunk egy csomó fantasztikus emberrel

– közölték a modell híres domborulatai, majd hozzátették: igazán nagyra értékelik, hogy mindenki ennyire befogadó velük kapcsolatban.

Chrissy Teigenről ezzel párhuzamosan egy másik vicces videó is kikerült a netre. Ebben egy ruhapróbán láthatja, amint nem túl szívbajos módon szabadul meg tangájától a kamera előtt, hogy szemléltesse annak mikroszkopikus méretét. 

A váratlan jelenetet az indukálta, hogy nekiszegezték a kérdést: mire számíthatnak rajongói a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásának legújabb számában?

„Nagyon. Apró. Alsókra. Amiknél nem tudod megmondani, hogy melyik az eleje és melyik a hátulja, pont mint EZ.”

Via Peolpe magazin , Elite Daily